lördag 14 maj 2016

TREVLIG PINGST!

Bästa dock/nallevänner!

Trevlig Pingst önskar jag Er alla! Det känns knappast som helg nu när Annandagen är borta. Solen har strålat och det har varit riktigt varmt nu i en vecka, men här i Småland är det lite mulet idag och det är väl typiskt nu i bröllops- och konfirmationstider! Regn i kronan betyder ju lycka, men så jätteroligt är det inte med en blöt brudutstyrsel. Regnet skulle kommit igår, men det kom bara droppvis. Man trodde hela tiden det var på väg, men icke....

Det har varit lugnt i butiken ett par dagar, men det som sålts har varit nallar. Ett tag var det bara miniatyrer, så man vet aldrig för det varierar från dag till dag. Jag kan inte prata om någon bästsäljare, men Carlo försvann med en gång - den underbara björnen från Charlie Bears - lurvig och söt, och det är fler som vill ha honom, men det går nog inte att få fler är jag rädd. Här är ett par andra Charlie Bears -  ur Minimo Collection, tillverkade av mohair och bara 18 cm.



Det är roligt med lite nyheter. Man vet aldrig vad kunderna fastnar för. Denna är lika stor som Carlo men har ett helt annat uttryck. Men lika söt, på sitt sätt.

                       '   Med vänlig hälsning Margaretha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se